Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Dział Tibia

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Siedzę dość długi okres w dziele tibia i zauważyłem, że większość osób wstawiających keyloggery to osoby max z 20-30 postami, choć zdarzają się wyjątki. Mój pomysł polega na tym, aby upoważnić do wstawiania linków tylko osoby powyżej ~100~200 postów bądź osoby, które mają zarejestrowane konto dłużej niż tydzień.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Nie.Debilny pomysł.Bylem modem troche czasu i key zdarzał się raz/dwa na kilka tygodni.Chyba że był nalot jakis debilów

Jakie masz uzasadnienie na to, że to debilny pomysł?

Opublikowano
Bylem modem troche czasu i key zdarzał się raz/dwa na kilka tygodni.Chyba że był nalot jakis debilów
Ślepyś synek?

A po 2 nie każdy nowy użytkownik wsadza keye.Coraz rzadziej sie zdarzają, a to jest utrudnianie użytkownikom "życia forumowego"

Opublikowano

@up

Twój głos to mało sie liczy :).

Jeżeli jesteście na nie, to nie. Już raporcików nie będę pisał.

Haha ,foch i niepiszesz raportów,szkoda,serio.

Na NIE ,sa od tego dwaj modzi i kid.

Opublikowano
~100~200 postów bądź osoby, które mają zarejestrowane konto dłużej niż tydzień.

Nie, nie chciało by mi się czekać do 100-200 postów żeby napisać poradnik z downloadem bądź

coś w tym stylu.Co do dni, również odpada.

Po to jest moderator by uchronić użytkowników przed takimi sytuacjami.

Każdy też chyba ma własnego antyvirusa ;)

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Nie, nie chciało by mi się czekać do 100-200 postów żeby napisać poradnik z downloadem bądź

faktycznie macie racje, taka osoba co wbija na forum pierwsze co robi to pisze po 10 poradnik, tutów dziennie, faktycznie może to utrudnić im robotę >.>

76561198001815076.png
Opublikowano

Z jakimi linkami chcesz robić Poradnik w dziale Tibia? =,= (Już są poradniki do Blackdproxy; ElfBota; MC; TibiaAuto itp. więc nie widzę potrzeby robienia nowych tematów z linkami)

Opublikowano

A nuż coś nowego wyjdzie? Albo nowa tibia.

Nie będziesz pisać raportów, ooo foszek?

Trudno, dział ma moderatora od wyłapania takich tematów nawet bez raportów.

@up jego zdanie się liczy też jest userem -,-

Ja też jestem na Nie poprzednicy wymienili :>

Właściwie zdanie to ma tylko kokosz ;)

Opublikowano

@top

Bardzo dobry pomysł z tymi raportami ponieważ dzisiaj był taki przypadek że jakiś noobek który miał 1 posta i parę minut online wstawia keya i jakieś screeny i stronkę...

Ja jestem na TAK żeby ten twój pomysł został wzięty pod uwagę :P

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Człowieku to ze things i chater się opierdalają to nie znaczy żeby robić rewolucje w dziale.Jak ja byłem modem key nigdy nie siedział dłuzej niż 5 minut.Wysyalj raporty, zawsze jest jakiś gm w raize czego

Opublikowano

Bez sensu te wasze posty jesteście na tak a sami nie macie za dużo postów może od razu od 500 postów ? -,- nie każdy jest noobem i nie każdy będzie wstawiał keye do swoich botów czy czegoś tam więc ogarnijcie

@damster1 jak nie wyrabiasz z działem to zrezygnuj -,-

Opublikowano

Człowieku to ze things i chater się opierdalają to nie znaczy żeby robić rewolucje w dziale.Jak ja byłem modem key nigdy nie siedział dłuzej niż 5 minut.Wysyalj raporty, zawsze jest jakiś gm w raize czego

To może pochwal się za co zostałeś zbanowany i zabrano ci moderatora? :) haha

Opublikowano

Bez sensu te wasze posty jesteście na tak a sami nie macie za dużo postów może od razu od 500 postów ? -,- nie każdy jest noobem i nie każdy będzie wstawiał keye do swoich botów czy czegoś tam więc ogarnijcie

@damster1 jak nie wyrabiasz z działem to zrezygnuj -,-

Daje sobie radę tylko mnie wkurzają takie dzieci neo które są wielkimi ,, Hackerami'' i wstawiają keye.....

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

To może pochwal się za co zostałeś zbanowany i zabrano ci moderatora? :) haha

Nie znasz historii mojego bana to zamknij ryja i kliknij wyloguj.Zostałem zbanowany przez Geoninga, za co?Spytaj się jego.Ja nie mam zamiaru nikomu więcej drążyć i tlumaczyć.Byleś kidem opierdalałeś się i wylecialeś haha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...